International Food Service

FII OASPETE LA PROPRIUL EVENIMENT

CERE OFERTA

EVENIMENTE CORPORATE

Preparatele culinare si deservirea acestora pot avea un impact serios asupra succesului unei intalniri de afaceri, prin urmare, colaboram cu dumneavoastra si punem in practica toate cerintele pentru a crea evenimentul perfect. O gama generoasa de preparate reci si calde din bucataria romaneasca si internationala, impreuna cu un sortiment complet de bauturi alese vor contribui la apropierea cu partenerii dumneavoastra de afaceri. Asiguram catering corporativ pentru urmatoarele evenimente si multe altele: -lansari de produse -expozitii -conferinte -inaugurari teatre, banci sau clinici medicale -petreceri de Craciun


NUNTI SI EVENIMENTE SPECIALE

Suntem constienti ca organizarea unei nunti implica si un grad ridicat de stres. Scopul unui asemenea eveniment este ca tu sa fii relaxat si sa te bucuri alaturi de familie si prieteni. Nunta trebuie sa fie unica, sa-ti reflecte personalitatea si sa ramai cu amintiri minunate pentru tot restul vietii. Fii oaspete la propria petrecere si lasa profesionistii sa se ocupe si de cele mai fine detalii.


ADMINISTRARE CAFETERIA / SERVICII PRANZ

Daca detineti un spatiu special amenajat si destinat servirii mesei, va putem asigura personal calificat, amabil, comunicativ, bucatari cu experienta si pasiune pentru calitate si bun gust. In lipsa unui asemenea spatiu, va puteti delecta cu produsele noastre apeland la serviciul PRANZUL LA BIROU. Pentru o comanda minima de zece persoane, livram preparatele in recipiente izoterme si vesela de unica folosinta.


PRODUCTII CINEMATOGRAFICE

Cand vine vorba de catering, platoul de filmare reprezinta probabil mediul cel mai stresant, plin de provocari si necesitati. Echipa noastra poate face fata nenumaratelor ore de munca din zi si din noapte sau in conditii atmosferice neprielnice. Avem, de asemenea, experienta si abilitatile necesare pentru a solutiona orice schimbare de ultim moment care poate interveni pe parcursul unei productii. Timpul este foarte important in desfasurarea unei astfel de activitati, motiv pentru care preparatele culinare vor fi servite intotdeauna la timp, gustoase si variate in fiecare zi. Rasfata-ti echipa si distributia cu atentia unei echipe de profesionisti.